Panelen kluiskamer

Bij bestaande bouw en situaties waar daar dit niet mogelijk is kan een panelen kluiskamer uitkomst bieden. De modulaire panelen kluiskamer biedt de volgende voordelen ten opzichte van een beton

Lees verder bij beschrijving

Beschrijving

De panelen kluiskamer is getest en gecertificeerd bij het Duitse testinstituut VdS conform de Europese normering NEN-EN 1143-1 / CEN I t/m XI (KB). Kluiskamers worden vaak tijdens nieuwbouw met speciaal bewapend beton gemaakt. Bij bestaande bouw en situaties waar daar dit niet mogelijk is kan een panelen kluiskamer uitkomst bieden. De modulaire panelen kluiskamer biedt de volgende voordelen ten opzichte van een beton gestorte kluiskamer:

  • Een beton gestorte kluiskamer (CEN VIII) heeft een wanddikte van 400 mm terwijl een panelen kluiskamer (CEN VIII) een wanddikte heeft van slechts 100 mm.
  • Een beton gestorte kluiskamer (CEN XI) heeft een wanddikte van 600 mm terwijl een panelen kluiskamer (CEN XI) een wanddikte heeft van slechts 230 mm.
  • De panelen kluiskamer is relatief licht waardoor het mogelijk is om deze in een bestaand gebouw te plaatsen.
  • Dankzij het modulaire systeem kan de panelen kluiskamer gedemonteerd worden en elders weer opgebouwd worden.

Het is mogelijk om een gestorte kluiskamer te combineren met een panelen kluiskamer. Bijvoorbeeld een gestorte vloer in combinatie met het dak en de zijden van de panelen kluiskamer. Van den Hoven levert en monteert de panelen kluiskamer op locatie volgens de voorgeschreven richtlijnen. Kluiskamers worden altijd op maat gemaakt. Laat u vooraf inlichten door één van onze veiligheidsmedewerkers. Zij kunnen voor iedere situatie een juiste kluis adviseren.

Titel

Ga naar de bovenkant