Een kluis openen zonder sleutel is niet eenvoudig maar zeker niet onmogelijk. Brandkastenfabriek Van den Hoven is specialist in het kraken van allerlei soorten kluizen. Door jarenlange ervaring, het gebruik van hoogwaardig gereedschap en goede vaardigheden kunnen wij allerlei soorten kluizen openen. Of het nu gaat om brandkasten, datasafes, wapenkluizen of zware archiefkasten, onze specialisten hebben geen moeite om uw kluis te openen zonder sleutel. En dat zonder de kluis of inhoud te beschadigen.

LAAT HET OVER AAN EEN SPECIALIST

Als u uw kluissleutels kwijt of verloren bent, hoeft u niet meteen in paniek te raken. In principe is elke kluis te kraken, als het maar door specialisten gebeurt. Zelfs een inbraakwerende kluis is te openen zonder sleutel al biedt deze wel de meeste weerstand. Ga absoluut niet zelf aan de slag met een slijptol of breekijzer. U beschadigt niet alleen de kluis maar ook de inhoud. Laat het over aan een expert. Zij weten waar ze mee bezig zijn en hebben het juiste materiaal tot hun beschikking.

WERKWIJZE

Wilt u een kluis openen zonder sleutel? Neem dan contact met ons op. Geef zo duidelijk mogelijk inzicht in de situatie. Zo kunnen we u beter van dienst zijn. Onze specialist komt langs om met hoogwaardig gereedschap het slot van uw kluis te analyseren en te manipuleren. Met deze speciale methode kunnen we in de meeste gevallen het slot openen zonder de juiste sleutel en zonder het slot te beschadigen. Dit lukt helaas niet bij alle sloten. Bij sommige kluissloten wordt manipulatie tegengegaan. We zoeken dan een andere manier om de kluis te kraken.

DUURT HET LANG OM EEN KLUIS TE KRAKEN?

Soms is het minutenwerk om een kluis te openen zonder sleutel. Maar soms komt er meer bij kijken. Dat hangt af van wat voor kluis u heeft. Heeft u een gecertificeerde inbraakwerende brandkluis? Dan is het ingewikkelder om de kluis te kraken dan wanneer u een goedkope, niet gecertificeerde kluis heeft. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het openen van een kluis zonder sleutel.

VEEL ERVARING

Brandkastenfabriek Van den Hoven is al decennialang ervaren met het verkopen en maken van allerlei soorten kluizen. Het bedrijf is in 1957 opgericht en sinds die tijd hebben we al te maken met kluizen die om wat voor reden dan ook niet meer open gaan. Naast het openen van een kluis zijn wij ook specialist in het verkopen en plaatsen van kluizen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het bijmaken van een kluissleutel of het verhuizen van een kluis.