Bent u de code van uw kluis vergeten? Geen nood, wij kunnen uw kluis openen zonder code. Brandkastenfabriek Van den Hoven heeft de juiste kennis en apparatuur in huis om elke kluis te kraken. Of het nu gaat om brandkasten, wapenkluizen, datasafes of zware archiefkasten, onze specialisten hebben geen moeite om uw kluis te openen zonder code. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de inhoud van uw kluis onbeschadigd blijft.

LAAT HET OVER AAN EEN SPECIALIST

Een kluis kraken is werk voor een specialist. Alleen een expert kan een kluis openen zonder code. Het is dan ook onverstandig om zelf aan de slag te gaan. En gebruik al helemaal geen breekijzer of slijptol om de kluis open te breken. Niet alleen de kluis raakt ernstig beschadigd maar ook de inhoud kan verloren gaan. Daarnaast is het bijna onmogelijk om zelf een kluis open te maken door alle beveiliging. Een expert weet precies wat hij doet en heeft geavanceerde apparatuur tot zijn beschikking om elke kluis te openen zonder code.

WERKWIJZE

Bent u de code van uw kluis kwijt? U hoeft niet te wanhopen. Neem contact met ons op om uw kluis te openen zonder code. Wij kunnen u op een professionele manier helpen. Een elektronische kluis openen zonder code is alleen mogelijk door de kluis te kraken. Een codeslot kent vaak twee codes: een mastercode en een persoonlijke code die u zelf heeft ingesteld. Bent u beide codes kwijt en heeft u geen noodsleutel om de kluis te openen? Dan kan de kluis alleen geopend worden door een specialist. Weet u zeker dat u de juiste code heeft ingetoetst maar gaat de kluis toch niet open? Controleer dan de spanning op het codeslot. Misschien hoeft u alleen maar de batterij te vervangen.

VEEL ERVARING

Brandkastenfabriek Van den Hoven is in 1957 opgericht en sinds die tijd hebben we al te maken met kluizen die om wat voor reden dan ook niet meer open gaan. Inmiddels hebben we veel ervaring opgebouwd in een kluis openen zonder code. Maar ook als u uw kluissleutel bent verloren, kunnen we helpen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het bijmaken van een kluissleutel of het verhuizen van een kluis. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte kluizen. En in onze webshop vindt u kluizen tegen een scherpe prijs in onze outlet. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.