Bent u uw kluissleutel kwijt of combinatiecode vergeten? Wij kunnen een kluis voor u openen. Door jarenlange ervaring, goede materialen en de juiste vaardigheden kan Brandkastenfabriek Van den Hoven allerlei soorten kluizen openen. Of het nu gaat om brandkasten, datasafes, wapenkluizen of zware archiefkasten, onze specialisten hebben geen moeite om uw kluis te openen. En dat zonder de inhoud te beschadigen.

EXPERT INSCHAKELEN

U zit met uw handen in het haar. De sleutels van uw kluis zijn kwijtgeraakt tijdens een verhuizing. Of het briefje waarop de combinatiecode staat is onvindbaar. Het is onmogelijk om uw kluis te openen. Terwijl u de documenten of data die veilig in de kluis opgeborgen zijn zo snel mogelijk nodig hebt. Probeer niet zelf de kluis met grof geweld open te breken. Vaak lukt dat toch niet en de kluis en inhoud raken ernstig beschadigd. Schakel een expert in om uw kluis te openen. Wij hebben jarenlange ervaring met het openen van kluizen op locatie.

SLEUTEL KWIJT

Een kluis openen zonder sleutel is mogelijk als u een specialist inschakelt. Een expert heeft namelijk geavanceerd gereedschap en instrumenten tot zijn beschikking. Zo kan het slot geanalyseerd en gemanipuleerd worden. Dit geldt overigens niet voor alle sloten. Bent u benieuwd of we uw kluis kunnen openen? Neem dan contact met ons op.

CODE KWIJT

Tegenwoordig zijn veel kluizen voorzien van een codeslot. Als u de code kwijt bent, kunt u onmogelijk bij uw spullen in de kluis. Schakel dan een specialist in die de kluis kan kraken. Weet u zeker dat u de juiste code heeft ingevoerd maar gaat de kluis toch niet open? Controleer dan spanning. Misschien heeft u een nieuwe batterij nodig. Meer informatie over het kraken van een codeslot? Neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL ERVARING

Brandkastenfabriek Van den Hoven is al decennialang ervaren met het maken en verkopen van allerlei soorten kluizen. Het bedrijf is in 1957 opgericht en sinds die tijd hebben we al te maken met brandkasten en kluizen die om wat voor reden dan ook niet meer open gaan. Naast het openen van een kluis zijn wij ook specialist in het verkopen en plaatsen van kluizen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het bijmaken van een kluissleutel of het verhuizen van een kluis.

CONTACT

Wilt u meer weten over het openen van een kluis of een noodopening laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Het is belangrijk dat u zo volledig mogelijk inzicht geeft in de situatie. Zo kunnen we u beter van dienst zijn.