Bent u de sleutel van uw kluis kwijt? Geen nood, wij kunnen de kluis voor u openen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het kraken van kluizen. Daarnaast hebben wij de meest geavanceerde apparatuur tot onze beschikking. Daardoor kunnen we verschillende soorten kluizen openen. En dat zonder de inhoud te beschadigen. U hoeft dus niet meer met u handen in het haar te zitten als u de sleutel van u kluis kwijt bent. Neem contact op met Brandkastenfabriek Van den Hoven.

EXPERT INSCHAKELEN

Het kan iedereen overkomen. U heeft overal al gezocht maar u bent de sleutel van uw kluis kwijt. Of u heeft een oude kluis geërfd waar geen sleutel meer bij zit. Het is dan onmogelijk om de kluis te openen. Probeer niet zelf de kluis met grof geweld open te breken. Vaak lukt dat toch niet want de meeste kluizen zijn er juist voor gemaakt om indringers buiten te houden. En u loopt het risico de inhoud van de kluis ernstig te beschadigen. Schakel daarom een expert in als u de sleutel van uw kluis kwijt bent. Wij maken gebruik van hoogwaardige gereedschappen waarmee we de kluis schadevrij kunnen openen. Zelfs de gecertificeerde inbraakwerende kluizen.

NOODOPENING

Soms heeft u documenten uit u kluis zo snel mogelijk nodig. Bijvoorbeeld een paspoort. Neem dan contact met ons op voor een noodopening. Wij kunnen een kluis op locatie openen. Het is moeilijk aan te geven hoe lang het duurt om een kluis te kraken. Dat ligt aan het type en het slot. Soms kan het slot gemanipuleerd worden, in andere gevallen is er meer expertise nodig. Neem contact met ons op als u de sleutel van uw kluis kwijt bent. Geef het merk en type van uw kluis door zodat wij u snel kunnen helpen.

VEEL ERVARING

Brandkastenfabriek Van den Hoven heeft al decennialang ervaring met maken en verkopen van allerlei soorten kluizen. Het bedrijf is in 1957 opgericht en sinds die tijd hebben we al te maken met brandkasten en kluizen die om wat voor reden dan ook niet meer open gaan. U kunt bij ons ook terecht voor het bijmaken van een kluissleutel. Wij hebben namelijk een eigen sleutelservice. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte kluizen tegen scherpe prijzen. Maar we helpen ook bij het verhuizen, plaatsen of verankeren van een kluis. Bent u de sleutel van uw kluis kwijt en zoekt u een expert die u kan helpen? Neem dan contact met ons op.