BRANDKASTENFABRIEK VAN DEN HOVEN: EEN KENNISMAKING

Van den Hoven houdt zich al sinds 1957 bezig met zowel de ontwikkeling als de verkoop van kluizen; een unieke combinatie. We zijn een van de weinige onafhankelijke producenten van inbraak- en brandwerende kluizen en leveren producten van hoge kwaliteit. Onze brandkastenfabriek is sinds 1995 NEN-EN-ISO 9001:2015-gecertificeerd en ook de door ons gemaakte kluizen voldoen aan de strenge Europese CEN normering NEN-EN 1143-1 / EN 14450. We zijn dan ook uitgegroeid tot de nummer 1 van Nederland in maatwerk kluizen en brandkasten.

Breed assortiment

U kunt voor alle soorten en maten kluizen terecht bij Van den Hoven. We voeren een breed assortiment inbraak- en brandwerende safes die zowel thuis als in uw bedrijfspand zekerheid bieden. Bovendien bent u altijd verzekerd van onze all-in garantie.

Heeft u speciale wensen of wilt u een kluis op maat laten maken? Neem dan contact op met een van onze deskundige kluizenadviseurs. Mail naar sales@vdhsafes.nl of bel 0180-61 29 88.

Klanten Van den Hoven

Van den Hoven levert al tientallen jaren nieuwe én gebruikte kluizen aan uiteenlopende klanten. Denk aan financiële instellingen, overheidsorganisaties, (inter)nationale retailers en juweliers, maar ook aan kleine ondernemers en particulieren.

Historie Van den Hoven

In 1954 kreeg handelaar N.A. van den Hoven de vraag op zoek te gaan naar een nieuwe brandkast voor een lokale kerk. Toen hij een geschikte kluis had gevonden, besloot hij de oude kluis van de kerk over te nemen en op zoek te gaan naar mogelijke kopers. Een besluit dat zijn leven voorgoed zou veranderen. Van den Hoven wist de kluis te verkopen aan de Boerenleenbank (de huidige Rabobank) en merkte dat er

meer en meer vraag kwam naar kluizen met inbraak- en brandwerende eigenschappen.

In 1957 start Van den Hoven in Barendrecht zijn onderneming ‘Brandkastenfabriek Van den Hoven’. Zijn gezonde handelsgeest zorgt ervoor dat het jonge bedrijf snel uitgroeit tot een succesvolle onderneming met een uitgebreide en trouwe klantenkring.

VDH Safes Saigon

In 2002 startte Van den Hoven een dochteronderneming in Vietnam: VDH SAFES SAIGON CO. Ltd. Ook deze vestiging is gecertificeerd en werkt conform de Europese NEN-EN ISO 9001: 2015 normeringen. Dit biedt ons de mogelijkheid om een deel van de productie uit te besteden en tegelijkertijd onze hoge kwaliteitsnormen te waarborgen.

Meer informatie over VDH Safes Saigon vindt u op www.vdhsafes.com.