Betaalmethoden

Bestellingen via de webshop:


Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via overboeking (NL & BE). Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail uw bestelbevestiging. De gegevens voor de overboeking ontvangt u in een aparte e-mail van onze payment service provider. Wij gaan pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 3-5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons is verwerkt.

Bestellingen in de showroom:


Via PIN (alleen mogelijk bij bezoek aan onze showroom). Wanneer u de bestelling zelf komt afhalen bij onze showroom heeft u de mogelijk om te pinnen.

Contant (alleen mogelijk bij bezoek aan onze showroom). Wanneer u de bestelling zelf komt afhalen bij onze showroom heeft u de mogelijk om contant te betalen. Contante betaling is ook mogelijk wanneer u kiest voor levering door de chauffeurs van Van den Hoven.