Een kluis openbreken is een lastige klus dankzij dubbele sloten en versterkte wanden. Een kluis is immers gemaakt om zoveel mogelijk weerstand te bieden aan indringers. Een kluis openbreken is een uitdagende klus die u beter kunt overlaten aan een professional. Brandkastenfabriek Van den Hoven heeft veel ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur in huis om elke kluis te kraken. Wij kunnen met het juiste gereedschap de kluis openbreken zonder schade aan de inhoud te veroorzaken.

NOODOPENING

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun kluis niet meer kunnen openen. Misschien bent u de kluissleutels verloren of zijn ze kwijtgeraakt tijdens een verhuizing. Of uw kluissleutels zijn gestolen. U zit met uw handen in het haar want u kunt niet meer bij uw belangrijke documenten of waardepapieren. Toch hoeft u niet te wanhopen, wij kunnen uw kluis openbreken. Door de enorme kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn wij in staat elke kluis te openen en te repareren met originele onderdelen. Reparaties kunnen vaak direct op locatie worden uitgevoerd, waarna u de kluis direct weer kunt gebruiken.

VERSCHILLENDE MANIEREN

Er zijn verschillende manieren om een kluis open te breken. Welke manier het beste bij uw situatie past, hangt voornamelijk af aan wat voor kluis u heeft. Indien u een merk en type van uw kluis weet, kan onze specialist makkelijk bepalen wat de beste oplossing is. Het is ook belangrijk om te kijken naar het type slot van de kluis. Soms is het namelijk mogelijk om de kluis te openen door het slot te manipuleren. Dat kan alleen maar bij een kluis met een cilinderslot. Anders zit er niets anders op dan de kluis openbreken. Onze specialisten hebben een brede kennis van kluisconstructies en sloten. Zij kunnen met het juiste gereedschap de kluis openbreken zonder de inhoud te beschadigen. In veel gevallen kan de kluis zelfs na het openbreken nog gebruikt worden.

OVER ONS

Meer weten over noodopeningen van kluizen of een noodopening laten uitvoeren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Hoe beter ons inzicht in uw situatie, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bijmaken van een kluissleutel of het verhuizen van een kluis. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte kluizen in onze webshop. U kunt ook bij ons terecht voor het verhuizen, plaatsen of verankeren van een kluis. Brandkastenfabriek Van Den Hoven heeft ervaring sinds 1957. Meer weten? Neem contact met ons op.