EIGEN SLEUTELSERVICE

Van den Hoven beschikt over een eigen sleutelmakerij, inclusief een geavanceerde, lasergestuurde sleutelkopieermachine. Wilt u een compleet sleutelslot laten vervangen of alleen een kluissleutel bij laten maken? Maak dan een afspraak met onze sleutelmaker. Uw kluissleutel wordt dan bijgemaakt terwijl u wacht. Desgewenst kunnen wij natuurlijk ook de sleutel(s) aangetekend per post versturen. Wij adviseren u in ieder geval om altijd minimaal twee goedwerkende kluissleutels te hebben.

Sleutel gestolen of beschadigd?

Is uw kluissleutel gestolen, dan raden wij aan om het complete sleutelslot te laten vervangen voor een nieuw exemplaar met twee nieuwe, unieke sleutels. Werkt uw kluissleutel niet meer goed omdat hij is beschadigd? Ook dan kunnen wij uw sleutel repareren of vervangen.

Contact

Wilt u een sleutel bij laten maken? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij u snel en gericht helpen. Bij spoedgevallen kunt u tussen openingstijden bellen naar +31 (0)180 – 61 29 88 of mailen naar service@vdhsafes.nl.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.