NOODOPENINGEN

Kluissleutel kwijt of combinatiecode vergeten? Wij beschikken over de kennis, materialen en vaardigheden om alle soorten kluizen op locatie te openen en te repareren met originele onderdelen. Of het nu gaat om brandkasten, datasafes, wapenkluizen of zware archiefkasten, onze specialisten krijgen elke kluis open.

Ervaring sinds 1957

Sinds onze oprichting in 1957 hebben we al te maken met brandkasten en kluizen die om wat voor reden dan ook niet meer open gaan. Door de enorme kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn wij in staat elke kluis te openen en te repareren met originele onderdelen. Reparaties kunnen vaak direct op locatie worden uitgevoerd, waarna u de kluis direct weer kunt gebruiken

Contact

Meer weten over noodopeningen van kluizen of een noodopening laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Hoe beter ons inzicht in uw situatie, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bijmaken van een kluissleutel of het verhuizen van een kluis.

U kunt uw vraag ook mailen naar service@vdhsafes.nl