KLUIZEN OP MAAT

Niet alleen onze kluizen zijn van topkwaliteit, ook onze dienstverlening is van hoog niveau. Zo heeft u de keuze uit verschillende onderhoudscontracten om uw kluis in topconditie te houden. Bij intensief gebruik van een brandkluis of afstortkluis raden wij een jaarlijkse controle aan. Maar u kunt ook kiezen voor eenmalig onderhoud. Bijvoorbeeld als uw kluis moeilijk opengaat of het mechanische combinatieslot niet in één handeling ontgrendelt.

Kluizen op maat

U wilt een kluis op maat laten maken? Van den Hoven ontwikkelt al zo’n 60 jaar innovatieve maatwerkoplossingen voor banken, retailers, overheid en bedrijven.

Of het nu gaat om een systeem op basis van elektronische identificatie of om een interne overdrachtskluis. Dankzij de combinatie van verregaande expertise, een geavanceerd productieproces en een enorme productiecapaciteit kan Van den Hoven flexibel inspelen op elke beveiligingsvraag.

Meer weten?

Wilt u advies op maat met betrekking tot maatwerk kluizen? Vul dan onderstaan formulier in zodat wij een goed beeld krijgen van uw situatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt uw vraag ook mailen naar sales@vdhsafes.nl