VERANKERING KLUIZEN

Bij inbraken wordt in 91% van de gevallen de kluis meegenomen. De vereniging geld- en waardeberging (VGW) adviseert dan ook kluizen tot een gewicht van 1.000 kg deugdelijk te verankeren Van den Hoven’s kluizen onder de 1.000 kg zijn standaard voorzien van minimaal twee verankeringsgaten voor verankering aan een (betonnen) vloer. Wij adviseren uw kluis chemisch te verankeren omdat dit de hoogste uittrekwaarde geeft en omdat de ankers dan spanningsvrij kunnen worden geplaatst.

Soorten verankering

U kunt kiezen voor mechanische of chemische verankering. Bij mechanische verankering maken wij gebruik van zwaarlastankers met een uittrekwaarde van 900 kg. De uittrekwaarde van de mechanische segmentankers die gratis worden meegeleverd bedraagt 560 kg. Chemische verankering, met ankerstangen die worden voorzien van chemische pasta, biedt met 1600 kg de hoogste uittrekwaarde. Alle ankers zijn voorzien van een ETA keurmerk. Meer informatie over de verankering van kluizen en brandkasten vindt u hier.

Meer weten?

Benieuwd wat voor uw situatie de meest optimale verankering is? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij een goed beeld krijgen van uw wensen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar +31 (0)180 – 61 29 88 of mailen naar sales@vdhsafes.nl.